Ga naar de inhoud
Contact us 24 hours a day!

Looking for help? Get in touch!

De privacy van jouw gegevens is belangrijk voor ons en we willen dan ook open en transparant zijn over wat we doen met jouw persoonsgegevens. Hieronder kun je ons beleid vinden waarin we zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen hoe jouw gegevens verwerkt en beschermd worden en wat je rechten zijn. Bij dit beleid praten we over verwerking van persoonsgegevens voor zowel bezoekers als klanten.

Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend door Martin stoffen online gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

Hiermee wordt alle info aangeduid die te herleiden is naar een individu (dit kan direct of indirect), de naam van de persoon hoeft hierbij niet bekend te zijn. Zo woont Persoon X op een bepaald adres, plaatst bestellingen onder klantnummer ABC en woont in Utrecht. Hierbij is niet per se duidelijk wie persoon X is. Andere informatie die verzameld zou kunnen worden zijn e-mailadres, telefoonnummer en cookie ID’s.Wij verwerken deze persoonsgegevens voor:

  •           Bezoek aan onze website

  •           Gebruik van onze website

  •           Het aanmaken en beheren van accounts

  •           Verwerking van bestellingen

  •           Verwerking van vragen en klachten

  •           Optimaliseren van onze marketing uitingen

  •           Het optimaal functioneren van de webshop

  •           Het verbeteren van deze website

Om jouw ervaring bij Martin stoffen online onvergetelijk te maken hebben wij hulp nodigen van partners die een deel van de diensten uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bezorgen van je pakketje bij jou thuis. Zolang deze partners jouw persoonsgegevens verwerken in opdracht van Martin stoffen online, gebeurt dit in de rol van verwerker. Om de afspraken die wij met jou hebben met betrekking tot beveiliging, geheimhouding en jouw rechten te waarborgen, zijn deze opgenomen in verwerkingsovereenkomsten die we hebben afgesloten met deze derden/partners.Om je een beeld te geven van dergelijke partners, leggen we hieronder uit wat voor diensten zij ons in ondersteunen.

        –   Logistieke en operationele: Denk aan pakketbezorgers.
        –   Marketing: om jouw van relevante advertenties te kunnen voorzien maken wij gebruik van software als Google AdWords.
           Analyses: om het gebruik van onze website te meten en te analyseren maken wij gebruik van software als o.a. Google Analytics.
        –   IT: Voor onderhoud, verbetering en beheer van onze shop maken wij gebruik van systemen als e.o Magento.
        –   Verwerking van contactmomenten: behandelen van vragen en het afhandelen van klachten.

Hieronder zullen we proberen zo helder en beknopt mogelijk uit te leggen waar je precies recht op hebt als klant. Recht op toegang
Je hebt op ieder moment het recht om op te vragen welke informatie wij van jou bewaren. Mocht je toegang willen hebben tot deze gegevens dan mag je een mail versturen naar onze Data Protection Officer (dpo@martinstoffen.com) en hij zal je van deze informatie voorzien. Recht op portabiliteit
Je hebt het recht om de gegevens die we van jou hebben op te vragen en te ontvangen. Wij zullen dit samenvoegen en naar jou versturen. Recht op correctie
Als wij gegevens van jou hebben die niet kloppen of onvolledig zijn, heb je het recht om dit te laten corrigeren. Heb je een account bij Martin stoffen online? Dan kun je dit heel makkelijk zelf doen binnen de instellingen van je account. Recht op verwijdering
Als Martin stoffen online persoonsgegevens van jou verwerkt heeft, heb je het recht om deze persoonsgegevens te laten verwijderen, met uitzondering van onderstaande situaties:

  • Je hebt nog een bestelling open staan die nog niet is afgerond of al is verzonden;

  • Je hebt momenteel iets lopen bij onze klantenservice;

  • Je hebt nog een betalingsverplichting bij martin stoffen online;

  • Je hebt in de afgelopen 5 jaar misbruik gemaakt van onze diensten of je wordt ervan verdacht dit te hebben gedaan;

  • Als je een aankoop hebt gedaan bij ons bewaren je we persoonsgegevens vanwege de te verwerken transactie in onze boekhouding.

Recht op bezwaar Je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je bijvoorbeeld niet dat we deze verwerken voor direct marketing, dan kun je dit aangeven. Dit mag bij onze Data Protection Officer (dpo@martinstoffen.com). Recht op restrictie
Je hebt als klant het recht om Martin stoffen online te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, maar dat kan alleen in bepaalde omstandigheden. We hebben ze hieronder beschreven.

  • Als jouw bezwaar tegen een verwerking is gebaseerd op een gerechtvaardigd belang, dan zal Martin stoffen online iedere verdere verwerking van persoonsgegevens beperken, mits is geverifieerd dat het belang gerechtvaardigd is.

  • De verwerking van jouw persoonsgegevens heeft onrechtmatig plaatsgevonden en jij wil dat de verwerking van je gegevens wordt beperkt.

Klachtenrecht
Je hebt als klant het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudend orgaan, zoals de Autoriteit Persoonsgegevens. Recht op intrekken van toestemming
Wanneer je toestemming hebt gegeven voor de verwerking van jouw persoonsgegevens mag je deze toestemming te allen tijde intrekken.

Hoe kun je je rechten uitoefenen?

Het beschermen van jouw gegevens nemen we heel serieus. We hebben een Data Protection Officer die jou kan helpen als je vragen hebt over bovenstaande rechten, en staat je graag te woord via mail (dpo@martinstoffen.com).

Data protection officier

We hebben een Data Protection Officer (functionaris voor gegevensbescherming) aangesteld zodat we je persoonsgegevens continu open, legaal en accuraat verwerken. Je kunt ten alle tijde contact opnemen met onze DPO door te mailen naar dpo@martinstoffen.com

  • Bij martin stoffen online staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom behandelen wij je gegevens strikt vertrouwelijk. Met onderstaande richtlijnen kan je ons helpen om je persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beveiligen.
  • Geef nooit je account-gegevens zoals je inlognaam en wachtwoord aan anderen.
  • Kies zorgvuldig een origineel en sterk wachtwoord. 
  • Controleer of ons webadres correct wordt weergegeven. Dit doe je door te kijken of er een groen slotje in de adresbalk aanwezig is en te kijken of het webadres begint met ‘https://www.martinstoffen.com’. met ook een groen slotje gevolgd door de tekst ‘martinstoffen.com’ geeft aan dat je op een veilige internetpagina zit.
  • Pas op voor internetfraude door spam en valse e-mails. De zogenaamde phisingmails zijn soms bijna niet van echte mails te onderscheiden

Om onze privacyverklaring up to date te houden moet deze zo nu en dan worden bijgewerkt. De nieuwste versie van deze verklaring zal altijd te vinden zijn op onze website. We zijn niet verplicht om updates in deze verklaring te communiceren dus we adviseren je om deze zo nu en dan opnieuw te bekijken, voor het gemak zullen we erbij vermelden wanneer deze voor het laatst vernieuwd is. © martinstoffen.com, 24 April 2020

Stel je vraag direct via WhatsApp, wij zijn open tot 23.00 uur!

Bel onze klantenservice, wij zijn open tot 20.00 uur!

Via messenger ontvang je een binnen 2 uur een reactie!

E-mails worden beantwoordt binnen 2 uur!